Tussenschoolse opvang

Zoals op de meeste basisscholen kunnen leerlingen ook op de Kohnstammschool overblijven. De kinderen eten in hun eigen klas en gaan daarna op het schoolplein buiten spelen onder leiding van de overblijfkrachten. De regel is dat de kinderen die niet overblijven pas na 12.55 uur weer op het plein komen zodat de overblijfkrachten het overzicht houden.

foto tussenschoolse opvang  foto tussenschoolse opvang foto tussenschoolse opvang

Brood & Spelen is een landelijke organisatie voor kinderopvang en verzorgt de TSO op onze school. Indien u uw kinderen wilt laten overblijven, sluit u met Brood & Spelen een overeenkomst af voor de dagen dat uw kind overblijft. Brood & Spelen in een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. In de Overblijfinformatie kunt u lezen hoe het overblijven is geregeld. Hierin staan ook de tarieven vermeld.

Voor alle praktische zaken over het overblijven kunt u terecht bij de coördinator van Brood & Spelen, Tirinia Smeitink. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 09.00 uur op
06-48102879 of via kohnstammschool@broodspelen.nl .

Voor administratieve of financiële vragen kunt u terecht bij het kantoor van Brood & Spelen in Scherpenzeel.

Contact gegevens Brood & Spelen:
Brood & Spelen
Rubenslaan 16
3925 VB Scherpenzeel
tel: 033-2588684
Mail algemeen: info@broodspelen.nl
mail administratie: administratie@broodspelen.nl

Voor meer informatie gaat u naar www.broodspelen.nl .

Inschrijven
Alle kinderen die gebruik maken van het overblijven moeten bij Brood & Spelen zijn ingeschreven. U kunt uw kind(eren) inschrijven via de website, www.broodspelen.nl/aanmelden .

Aanmelden
Kinderen kunnen incidenteel extra overblijven op strippenkaart. Indien uw kind extra overblijft kunt u uw kind(eren) hiervoor aanmelden via 06-48102879 (telefonisch of via whatsapp) of via kohnstammschool@broodspelen.nl

Afmelden
als uw kind toch een dag niet overblijft, wilt u uw kind dan voor 11 uur afmelden via 06-48102879 (telefonisch of via whats app) of via kohnstammschool@broodspelen.nl ?

(letop! Emailadres is gewijzigd!)